Girne Yat Limanı konaklama tesisinden 1 kilometre, Girne Kalesi ise 1,1 kilometre mesafededir. Özellikle ören yerlerini gezmekten keyif alıyorsanız, three Kaleler’i muhakkak ziyaret edin. Salamis ve Kantara, Buffavento ve Hillarion kalelerini mutlaka görmelisiniz. Mağusa Lala Mustafa Paşa Camii, Soli, Dipkarpaz Aya Synesios Kilisesi, Girne Bellapais Manastırı ve Mavi Köşk mutlaka görmeniz gereken yerler arasındadır.

Benzer Oteller

Akdeniz mutfağının en özel lezzetlerini sunan restoranlarıyla, misafirlerin gastronomik bir şölen yaşamasını sağlıyorlar. Özenle hazırlanmış menüler ve benzersiz atmosferleriyle bu oteller, konuklarına unutulmaz bir yeme-içme deneyimi sunuyor. Otelin içinde her noktada erişim imkânı sunan Wi-Fi hizmeti de ücretsiz olarak sunuluyor.

Üncü Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik Ve Fen Bilimleri Kongresi Başladı Ekonomi

Mobil uygulamamızı indirerek reklamsız aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Dinlenme koltukları, güneş şemsiyeleri ile plaj sadece 550 metre mesafededir. Konu başlığına göre sorumlu olacak departmanlar farklılık göstermektedir. Konu başlığını doğru seçmeniz talebinizin en kısa sürede sonuçlanmasına yardımcı olacaktır.

  • Ayrıca havuz, aquapark, sauna, Türk hamamı ve daha birçok imkanın da ziyaretçilere sunulduğunu dile getirebiliriz.
  • Otelin sunduğu geniş ve trendy konaklama birimleri, misafirlerin ihtiyaçlarına en üst düzeyde yanıt veriyor.
  • Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.Açık yüzme havuzunda eğlenerek serinleme imkanı bulabileceksiniz.
  • seven hundred kişi kapasiteli Vienna balo salonu ise kongreler ve büyüleyici davetlere ev sahipliği yapıyor.

Trafik durumuna bağlı olarak varış süreleri değişebileceği için gitmek istediğin yere tıklayarak açılacak haritalar üzerinden en güncel varış sürelerine ulaşabilirsin. Havuz başında bulunan barda, gün boyu enfes tatları deneyimleme imkanınız bulunuyor. Otel, Girne şehrinde konaklamak isteyen misafirler için 128 oda sunmaktadır. Odalarda minibar buzdolabı, kişisel kasa, çalışma masası mevcuttur. Konaklama ücretine ek olarak, tatil paketlerine uçak ve transfer hizmetleri dahildir. Söz konusu paketler; belirli indirimler ve kampanyalar ile sunulur.

Yolunuz Lefkoşa’ya düşer ise de Lefkoşa Sur İçi’ni görmenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Benzersiz camilere, şık hanlara ve ihtişamlı hamamlara sahip Sur İçi’nde zamanın nasıl hızlı geçtiğini anlamayacaksınız. Hatta, bu seçenek sayesinde yolculuğunuz çok daha zevkli geçecektir.

Tesis içerisinde güneşlenme terası, konferans salonu, toplantı odası ve dinlenme salonu mevcut olup ortak alan olarak kullanılıyor. Tesis içerisinde yer alan toplantı odası ve kuaför/güzellik salonu gibi olanaklardan misafirler yararlanabiliyor. Ayrıca otelde yer alan çeşitli SPA olanakları arasında fitness merkezi, sauna, masaj ve Türk hamamı mevcut.

Taksit fırsatı ile tatilseverleri muhteşem bir tatilin kapılarını aralamaya davet ediyor. Bu avantajlı ödeme seçeneği sayesinde tatil masraflarını daha kolay ve hesaplı bir şekilde yönetin ve tatil keyfini doya doya yaşayın. Bu paketler, seyahat planlamanızı kolaylaştırırken aynı zamanda bütçenizi de korumanıza yardımcı olur.

  • Tatilciler, tarihi şehirlerin sokaklarında gezinip antik kalıntıları keşfedebilir.
  • Özenle hazırlanmış menüler ve benzersiz atmosferleriyle bu oteller, konuklarına unutulmaz bir yeme-içme deneyimi sunuyor.
  • Girne Yat Limanı konaklama tesisinden 1 kilometre, Girne Kalesi ise 1,1 kilometre mesafededir.
  • Kariyer.net’te yayınlanan iş ilanlarına göre turizm sektöründe işe alımın en fazla olduğu departmanlar ve bir önceki döneme göre artış – azalış trendi aşağıda yer alıyor.
  • Akdeniz’in mavisi ile Beş Parmak dağlarının eşsiz manzarasına karşı konumlanmıştır.

Bununla birlikte tesiste yer alan Lobby Bar bölümünde birbirinden lezzetli çeşitli içecek ve atıştırmalık seçenekleri konuklara servis ediliyor. Lüks konsepte sahip otel, konukların kendisini özel hissedeceği bir tatil imkânı sunuyor. Akdeniz’in mavisi ile Beş Parmak dağlarının eşsiz manzarasına karşı konumlanmıştır. Ercan Havaalanına forty four km, denize ise yalnızca 150 metre mesafededir.

Fakat KKTC giriş damgasına sahip pasaportunuzla maalesef Yunanistan’a giriş yapmanız mümkün değil. Hem Türk mutfağın ve hem de dünya mutfağının yemekleri özenli bir şekilde hazırlandıktan casinoslot sonra konukların damak zevkine sunuluyor. Konum, haritalar, sürüş mesafesi ve otelin genel alanlara mesafesi tesisler hakkında mümkün olduğunca detay bilgi sunmak içindir.

Kariyer.net’te yayınlanan iş ilanlarına göre turizm sektöründe işe alımın en fazla olduğu departmanlar ve bir önceki döneme göre artış – azalış trendi aşağıda yer alıyor. İtalyan mutfağının seçkin yemeklerini sunan Spaghetti Junction, otele 100 metre uzaklıkta bulunmaktadır. Bu özelliği kullanmak için reklamsız üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad
× ¿Cómo puedo ayudarte?